Tourspel Liempde 2024

Tourspel Liempde - Deelname

Korte speluitleg Tourspel Liempde

Kies uit het rennerspeloton van de Tour de France 15 renners. Als jouw renners in de top 10 van een etappe eindigen, verdienen ze punten voor jou. Maar liefst 15 punten voor de etappe-winnaar, tot en met 1 punt voor de nummer 10.

Voorspel daarnaast wie in Parijs de gele, groene en bolletjes trui winnen voor extra punten. 30 punten voor de gele trui, 20 voor de groene en 10 voor de bolletjes trui.

Wie aan het einde van de Tour de meeste punten heeft verzameld, wint het Tourspel. Daarnaast zijn er nog meer prijzen te winnen voor o.a. de nummers 2 t/m 20, de Rode Lantaarn en is er bovendien iedere dag een dagprijs voor degene met de meeste punten die dag.

Korte speluitleg Extra Tourspel

Helaas is onze ambassadeur Koen de Kort gestopt als professioneel wielrenner. Mathieu van der Poel is dit jaar de renner om de positie in het eindklassement van te voorspellen. Mathieu van der Poel is een aanvaller en kan behoorlijk sprinten.

Raad op welke plaats Mathieu van der Poel in het eindklassement van de Tour eindigt en win € 100,-.

Hoe kun je meedoen?

Vul een deelnameformulier in en lever het in bij café De Durpsherberg in Liempde. Inleveren kan op donderdag 27 juni van 19:00 tot 23:00 uur en op vrijdag 28 juni van 14:00 tot 24:00 uur. Betalen kan contant, maar pinnen is ook mogelijk.

Om het de organisatie makkelijk te maken en invoerfouten te voorkomen, willen wij je vragen je deelnameformulier online in te vullen.  Je moet aan het eind het formulier afdrukken of de PDF bewaren (en die afdrukken). Je moet namelijk wel een formulier inleveren of kunnen tonen. Het blijft natuurlijk ook mogelijk met de hand het papieren formulier in te vullen, het is ook te downloaden: Tourspel en Extra Tourspel.

De Tour de France begint op zaterdag 29 juni en op zondag 21 juli is de prijsuitreiking vanaf 20:00 uur bij De Durpsherberg.

Deelname kost € 10,- voor het Tourspel en € 2,- voor het Extra Tourspel en daarmee steun je ons goede doel.

Prijswinnaars ontvangen altijd bericht.

Voor meer detailuitleg, zie 'Reglement'

Voor ons goede doel van dit jaar, zie 'Goed doel'